Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Voor professionals

Cultuursensitieve

zorg voor LVB'ers in regio Utrecht

RenQli biedt ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Soms is er naast LVB ook sprake van bijkomende multiproblematiek (LVB+), zoals agressieproblemen, gedragsstoornissen, niet tijdig innemen van medicatie of een gebrekkige hygiëne of zelfzorg. Ons zorgaanbod bestaat uit dagbesteding, begeleiding, 24-uurs zorg en diagnostiek en behandeling.

Wat RenQli uniek maakt is onze aandacht voor de culturele achtergrond en taal van de cliënt. Hun leefwereld is altijd het vertrekpunt voor onze zorg. Daarom zoeken we onze multiculturele doelgroep proactief op en proberen we de familie en directe omgeving zoveel mogelijk te betrekken. Mensen met LVB voelen zich het meest op hun gemak op een plek waar hun cultuur begrepen wordt en ze zich echt thuis kunnen voelen. Zo kunnen wij de beste zorg leveren.

RenQli locaties Oudegracht

Unieke methodiek

Op basis van doelgerichte stappen brengen we de benodigde zorg in kaart en creëren we een oplossing op maat die voldoet aan de persoonlijke behoeften van de cliënt

Maak kennis

met onze gedragsdeskundigen

Al onze diagnoses en GGZ–behandelingen worden verzorgd door onze eigen gediplomeerde gedragsdeskundigen.

Zafanja Hartog

Zafanja Hartog

Gedragsdeskundige (psycholoog)

Ik heb coachende taken, geef trainingen en ontwikkel samen met mijn collega’s de methodiek die RenQli zo uniek maakt.

Ruveyda Er

Ruveyda Er

Gedragsdeskundige (orthopedagoog)

Het werken voor een interculturele organisatie die zich richt op mensen met LVB verveelt nooit. Voor deze doelgroep is echt passende zorg nodig.

Ons zorgaanbod

Altijd een passende optie

Ervaringen

Ik vind het waardevol om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en het leven van hun eigen leven. Werken met liefde en humor is onbetaalbaar. Die glimlach op hun gezicht, daar doe je het voor.

Nuriye Güzel

Nuriye Güzel

Begeleider bij RenQli

RenQli richt zich op kwetsbare jongvolwassenen met een migratieachtergrond. In de langdurige zorg is dat een vergeten groep waarvoor weinig belangstelling en expertise bestaat.

Bert Ramakers

Bert Ramakers

Raad van Commissarissen bij RenQli

We hebben een methodiek ontwikkeld waarin de eigen regie en zelfredzaamheid centraal staan. Vanuit deze unieke methodiek biedt RenQli ondersteuning aan haar kleurrijke doelgroep.

Durmus Can

Directeur van RenQli

Uitdagende concepten

Speciaal voor onze doelgroep ontwikkelde dagbestedingsactiviteiten binnen de thema's ontwikkeling, arbeidsmatig en beleving

Meer weten?

Kijk op deze pagina's voor specifieke informatie
Info nodig voor cliënten? Kijk dan hier
RenQli staat voor kwaliteit en deskundigheid

Contactgegevens

hoofdlocatie en postadresAmerikalaan 199
3526 VD Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl