Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Locaties

Krachtstation

Dagbesteding, hoofdlocatie en postadres

Onze dagbestedingslocatie in de wijk Kanaleneiland in Utrecht bevindt zich in het Krachtstation. Dit is een verzamelgebouw waar allerlei Utrechtse bedrijven en organisaties zijn gevestigd. Op deze locatie wordt dagbesteding aangeboden en dit is tevens de hoofdlocatie en postadres van RenQli.

ADRESAmerikalaan 199
3526 VD Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Vleuten

Dagbesteding en behandelingen

Op onze ruime locatie in de wijk Vleuten bieden wij naast dagbesteding en dagbehandeling ook al onze diensten die vallen onder diagnostiek en behandeling. Hier zijn al onze psychologen gevestigd. De behandelkamers zijn ruim opgezet en bieden dezelfde huiselijke en open sfeer die je gewend bent op onze andere dagbestedingslocaties.

ADRESPoortland 59
3451 VA Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Koffiemaatjes

Dagbesteding en koffiebar

Koffiemaatjes is een gastvrije en inclusieve koffiebar waar onze cliënten het horecateam versterken en zelf allerlei lekkernijen in de keuken bereiden. Kom eens langs op deze bijzondere dagbestedingslocatie voor een kopje koffie, ontbijtje, lunch of een drankje. Het is bovendien ook mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Koffiemaatjes.

ADRESAmerikalaan 207
3526 VD Utrecht

websitewww.koffiemaatjes.nl

E-MAILinfo@koffiemaatjes.nl

 

Cultuurhuis

Speciale locatie voor het concept Beats om muziek te maken

Speciaal voor ons concept Beats maken wij gebruik van de ruimtes van BOKS Cultuurhuis. Het Cultuurhuis geeft jonge makers de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, film, theater, fotografie, mode, podcasts en meer. Op deze locatie krijgen onze deelnemers alle ruimte om onder begeleiding van professionele muzikanten en dj’s hun eigen muziek te maken en op te nemen.

ADRESPeltlaan 172
3527 EC Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Afspraak maken? Neem contact met ons op