Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Locaties

Krachtstation

Dagbesteding, hoofdlocatie en postadres

Onze dagbestedingslocatie in de wijk Kanaleneiland in Utrecht bevindt zich in het Krachtstation. Dit is een verzamelgebouw waar allerlei Utrechtse bedrijven en organisaties zijn gevestigd. Op deze locatie wordt dagbesteding aangeboden en dit is tevens de hoofdlocatie en postadres van RenQli.

ADRESAmerikalaan 199
3526 VD Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Onbeperkt

Dagbesteding en winkelruimte

Op onze dagbestedingslocatie in het midden van het centrum van Utrecht, aan de Oudegracht, is RenQli ONbeperkt gevestigd: een eigen winkelruimte waar onze cliënten hun zelfgemaakte producten verkopen. Bovendien worden er op deze locatie naast dagbesteding ook allerlei culturele activiteiten georganiseerd, zoals theater en creatieve workshops.

Meer weten over RenQli ONbeperkt? Kijk dan hier

ADRESOudegracht 233
3511 NK Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

De Alchemist

Diagnostiek en behandeling

Voor al onze diensten die vallen onder diagnostiek en behandeling gebruiken wij ruimtes binnen het verzamelgebouw van De Alchemist. Hier zijn al onze psychologen gevestigd. De behandelkamers zijn ruim opgezet en bieden dezelfde huiselijke en open sfeer die je gewend bent op onze dagbestedingslocaties.

ADRESEuropalaan 2
3526 KS Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Koffiemaatjes

Dagbesteding en koffiebar

Koffiemaatjes is een gastvrije koffiebar waar onze cliënten het horecateam versterken en zelf allerlei lekkernijen in de keuken bereiden. Kom eens langs op deze bijzondere dagbestedingslocatie voor een kopje koffie, ontbijtje, lunch of een drankje. Het is bovendien ook mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Koffiemaatjes.

ADRESAmerikalaan 207
3526 VD Utrecht

websitewww.koffiemaatjes.nl

E-MAILinfo@koffiemaatjes.nl

 

Cultuurhuis

Speciale locatie voor het concept Beats om muziek te maken

Speciaal voor ons concept Beats maken wij gebruik van de ruimtes van BOKS Cultuurhuis. Het Cultuurhuis geeft jonge makers de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, film, theater, fotografie, mode, podcasts en meer. Op deze locatie krijgen onze deelnemers alle ruimte om onder begeleiding van professionele muzikanten en dj’s hun eigen muziek te maken en op te nemen.

ADRESPeltlaan 172
3527 EC Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Afspraak maken? Neem contact met ons op