Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Locaties

Krachtstation

Dagbesteding, hoofdlocatie en postadres

Onze dagbestedingslocatie in de wijk Kanaleneiland in Utrecht bevindt zich in het Krachtstation. Dit is een verzamelgebouw waar allerlei Utrechtse bedrijven en organisaties zijn gevestigd. Op deze locatie wordt dagbesteding aangeboden en dit is tevens de hoofdlocatie en postadres van RenQli.

ADRESAmerikalaan 199
3526 VD Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Onbeperkt

Dagbesteding, winkel, vergaderruimte en behandelingen

Onze dagbestedingslocatie in het midden van het centrum van Utrecht, aan de Oudegracht, biedt verschillende opties. Naast dagbesteding, is hier ook RenQli ONbeperkt gevestigd, met een eigen winkel en vergaderruimte. In de winkel verkopen onze cliënten hun zelfgemaakte producten en de vergaderruimte is te huur. Op deze locatie is bovendien onze psycholoog gevestigd en bieden wij een uitgebreid aanbod aan diensten die onder diagnostiek en behandeling vallen.

Meer weten over RenQli ONbeperkt? Kijk dan hier

ADRESOudegracht 233
3511 NK Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Cultuurhuis

Speciale locatie voor het concept Beats om muziek te maken

Speciaal voor ons concept Beats maken wij gebruik van de ruimtes van BOKS Cultuurhuis. Het Cultuurhuis geeft jonge makers de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, film, theater, fotografie, mode, podcasts en meer. Op deze locatie krijgen onze deelnemers alle ruimte om onder begeleiding van professionele muzikanten en dj’s hun eigen muziek te maken en op te nemen.

ADRESPeltlaan 172
3527 EC Utrecht

Telefoon030-8776245

E-MAILinfo@renqli.nl

 

Afspraak maken? Neem contact met ons op