Cultuursensitieve LVB-begeleiding

24-uurs zorg

Zorg in nabijheid

Alles op een rijtje

Als cliënten aan de juiste voorwaarden voldoen, kunnen zij ook kiezen voor een ‘volledig pakket thuis’ (VPT) met 24-uurs zorg in nabijheid. In deze situatie wordt RenQli aangewezen als de primaire zorginstelling die alle benodigde zorg bij je thuis levert.

VPT biedt mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid om zelfstandig te wonen met optimale ondersteuning. Als de cliënt ondersteuning nodig heeft, kan er dankzij 24-uurs zorg in nabijheid altijd snel iemand ter plaatse zijn.

Welke zorg er precies in jouw pakket zit, staat in je persoonlijke zorgprofiel dat bij jouw indicatie hoort. In de meeste gevallen gaat het om: huishoudelijke hulp, warme maaltijden, persoonlijke verzorging, ambulante / individuele begeleiding en dagbesteding.

Bovendien kan iedereen die onder 24-uurs zorg valt aansluiten bij onze leerzame en leuke activiteiten die wij organiseren op onze dagbestedingslocaties.

VPT of 24-uurs zorg door RenQli wordt vergoed vanuit de Wlz. Om hier voor in aanmerking te komen, moeten cliënten aan de juiste voorwaarden voldoen. Bekijk hier meer over kosten en vergoedingen.

Ons zorgaanbod

gecombineerd onder 24-uurs zorg
Meer weten? Bekijk alle stappen na aanmelding

Onze activiteiten

Onder 24-uurs zorg kun je meedoen aan alle leerzame en leuke dagbestedingsactiviteiten
Kom je langs? Doe dan eerst de gezondheidscheck

Voor al onze activiteiten geldt dat we ons moeten houden aan de voorschriften van het RIVM. Daarom moet iedereen die onze locaties bezoekt eerst een gezondheidscheck doen.