Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Dagbesteding

Zorg op locatie

Alles op een rijtje

Op onze dagbestedingslocaties kunnen cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) een zinvolle en actieve invulling aan hun dag geven. Bij RenQli bieden we een breed aanbod aan activiteiten zodat er voor alle deelnemers altijd een passende optie is op ieders eigen niveau en in eigen tempo.

Je kunt bijvoorbeeld creatief bezig zijn, samen bewegen of nieuwe vaardigheden leren die je ook thuis kunt toepassen. Of wat dacht je van mensen helpen in je eigen beautysalon, zelfgebakken lekkernijen serveren in een echte koffiebar, je eigen rapnummer schrijven of bouwen aan een echte boot?

Welke activiteit je ook kiest, we werken altijd aan de individuele ontwikkeling van onze deelnemers. Het geeft niet alleen voldoening om je tijd nuttig te besteden, maar door nieuwe dingen te leren krijg je ook meer zelfvertrouwen en wordt de zelfredzaamheid versterkt. Wat zijn jouw talenten en wat wil je graag leren? Ontdek het bij RenQli!

De specifieke invulling van onze dagbesteding wordt bij de start van de begeleiding samen met de cliënt opgesteld in het persoonlijke zorgplan. Zo werken we samen aan de individuele ontwikkeling van de cliënt.

Dagbesteding bij RenQli wordt vergoed vanuit de Wlz. Hier is een indicatie voor nodig. Bekijk hier meer over kosten en vergoedingen.

Alle locaties bekijken? Ga naar het overzicht

Onze activiteiten

Doe mee aan leerzame en leuke dagbestedingsactiviteiten
Kom je langs? Doe dan eerst de gezondheidscheck

Voor al onze activiteiten geldt dat we ons moeten houden aan de voorschriften van het RIVM. Daarom moet iedereen die onze locaties bezoekt eerst een gezondheidscheck doen.

Neem een kijkje

Dagbestedingslocatie Koffiemaatjes