Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Diagnostiek en behandeling

Specialistische zorg

Alles op een rijtje

Omdat wij onze cliënten graag zo goed mogelijk willen helpen, bieden wij naast begeleiding en dagbesteding ook specialistische zorg aan op het gebied van diagnostiek en behandeling. Doordat wij deze specialismen in huis hebben, kunnen we onze cliënten volledige ondersteuning op maat bieden.

Het is belangrijk om te weten dat wij enkel diagnostiek en behandeling bieden aan mensen met problematiek welke wordt veroorzaakt door een combinatie met een verstandelijke beperking (LVB of zwaarder). Mensen zonder verstandelijke beperking kunnen dus niet bij ons terecht voor deze losse behandelingen.

In de eerste plaats richten we ons op diagnostiek. Vaak hebben cliënten bij aanmelding nog geen duidelijke of complete diagnose voor LVB of ervaren bijkomende multiproblematiek die niet gediagnosticeerd is. Hier helpen wij graag bij. Van ondersteuning bij de indicatieaanvraag tot uitgebreide diagnoses voor bijkomende GGZ-problematiek of specifieke stoornissen.

Daarnaast bieden wij ook een aantal losse behandelingen die aanvullend zijn op ons vaste zorgaanbod voor cliënten die net wat meer ondersteuning nodig hebben. Zo kan alle zorg op één plek plaatsvinden. Wij bieden verschillende soorten behandelingen, zoals GGZ-zorg. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

Onze zorg

Wij bieden de volgende specialistische zorg aan

Maak kennis

met onze behandelaars

Al onze diagnoses en GGZ–behandelingen worden verzorgd door onze eigen gediplomeerde gedragsdeskundigen.

Dr. Murat Can

Dr. Murat Can

Psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut

Ik heb lang gezocht naar een combinatie van gepaste methodiek en bejegening gebaseerd op diversiteit. Deze zorg op maat tref ik bij RenQli.

George Muishout

George Muishout

Teamleider en muziektherapeut

Ik werk voor RenQli omdat ik geloof in tailor-made zorg met oprechte interesse voor het individu en finesse voor de omgeving waar hij/zij vandaan komt.

Ruveyda Er

Ruveyda Er

Gedragsdeskundige (orthopedagoog)

Het werken voor een interculturele organisatie die zich richt op mensen met LVB verveelt nooit. Voor deze doelgroep is echt passende zorg nodig.

Ervaringen

RenQli is een plek waar verschillende waarden samenkomen met respect voor elkaars achtergrond. Zorg op maat voor mensen die niet gewend zijn om zorg te accepteren.

Zafanja Hartog

Zafanja Hartog

Psycholoog

RenQli richt zich op kwetsbare jongvolwassenen met een migratieachtergrond. In de langdurige zorg is dat een vergeten groep waarvoor weinig belangstelling en expertise bestaat.

Bert Ramakers

Bert Ramakers

Raad van Commissarissen bij RenQli

RenQli is een jong en energiek bedrijf. Ieder mens is uniek en culturele aspecten maken een belangrijk deel uit van iemands identiteit. Ik vind het mooi dat er binnen RenQli ruimte is voor de culturele identiteit van LVB’ers.

Semra Aytemur

Semra Aytemur

Raad van Commissarissen bij RenQli
Meer weten over locaties? Ga naar het overzicht