Cultuursensitieve LVB-begeleiding

Diagnostiek en behandeling

Specialistische zorg

Alles op een rijtje

Omdat wij onze cliënten graag zo goed mogelijk willen helpen, bieden wij naast begeleiding en dagbesteding ook specialistische zorg aan op het gebied van diagnostiek en behandeling. Doordat wij deze specialismen in huis hebben, kunnen we onze cliënten volledige ondersteuning op maat bieden.

Het is belangrijk om te weten dat wij enkel diagnostiek en behandeling bieden aan mensen met problematiek welke wordt veroorzaakt door een combinatie met een licht tot matige verstandelijke beperking. Mensen zonder LVB kunnen dus niet bij ons terecht voor deze losse behandelingen.

In de eerste plaats richten we ons op diagnostiek. Vaak hebben cliënten bij aanmelding nog geen duidelijke of complete diagnose voor LVB of ervaren bijkomende multiproblematiek die niet gediagnosticeerd is. Hier helpen wij graag bij. Van ondersteuning bij de indicatieaanvraag tot uitgebreide diagnoses voor bijkomende GGZ-problematiek of specifieke stoornissen.

Daarnaast bieden wij ook een aantal losse behandelingen die aanvullend zijn op ons vaste zorgaanbod voor cliënten die net wat meer ondersteuning nodig hebben. Zo kan alle zorg op één plek plaatsvinden. Wij bieden verschillende soorten behandelingen, zoals GGZ-zorg. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

Onze zorg

Wij bieden de volgende specialistische zorg aan

Maak kennis

met onze gedragsdeskundigen

Al onze diagnoses en GGZ–behandelingen worden verzorgd door onze eigen gediplomeerde gedragsdeskundigen.

Zafanja Hartog

Zafanja Hartog

Gedragsdeskundige (psycholoog)

Ik heb coachende taken, geef trainingen en ontwikkel samen met mijn collega’s de methodiek die RenQli zo uniek maakt.

Ruveyda Er

Ruveyda Er

Gedragsdeskundige (orthopedagoog)

Het werken voor een interculturele organisatie die zich richt op mensen met LVB verveelt nooit. Voor deze doelgroep is echt passende zorg nodig.

Ervaringen

RenQli richt zich op kwetsbare jongvolwassenen met een migratieachtergrond. In de langdurige zorg is dat een vergeten groep waarvoor weinig belangstelling en expertise bestaat.

Bert Ramakers

Bert Ramakers

Raad van Commissarissen bij RenQli

Ik vind het waardevol om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en het leven van hun eigen leven. Werken met liefde en humor is onbetaalbaar. Die glimlach op hun gezicht, daar doe je het voor.

Nuriye Güzel

Nuriye Güzel

Begeleider bij RenQli

We hebben een methodiek ontwikkeld waarin de eigen regie en zelfredzaamheid centraal staan. Vanuit deze unieke methodiek biedt RenQli ondersteuning aan haar kleurrijke doelgroep.

Durmus Can

Durmus Can

Directeur van RenQli
Meer weten over locaties? Ga naar het overzicht