Koffiemaatjes is een gastvrije en inclusieve koffiebar in Utrecht waar gelijkwaardigheid en samenwerking voorop staan, zowel voor gasten als medewerkers. De koffiebar werkt nauw samen met RenQli en vormt een bijzondere dagbestedingslocatie voor onze cliënten die hier het horecateam versterken. Koffiemaatjes biedt hen een veilige werkplek waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen zichzelf te ontwikkelen.

Een groot deel van de specialiteiten bij Koffiemaatjes worden door de cliënten van RenQli in eigen keuken bereid. Samen met het horecapersoneel en de begeleiders zorgen zij voor een unieke beleving.

Kom dus eens langs voor een kopje koffie, gezond ontbijtje, heerlijke lunch of een drankje. Het is daarnaast ook mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Koffiemaatjes. Bekijk voor meer info de video hieronder of ga naar de website van Koffiemaatjes.

 

1 Comment
  • Posted 16 januari 2023 10:06
    by Rekha

    Goedendag, enige tijd geleden is er bij mij een lichte vorm van autisme geconstateerd. Dit belemmerd mij in het vinden van de juiste functie om mijn brood mee te verdienen. Of het vasthouden van de verschillende reeds geprobeerd functie. Toevalligerwijs zag ik in de straat van mijn zoon zijn school een auto rijden van jullie firma. Op jullie site zag ik de mogelijkheid van koffiemaatjes. Is dit ook toegankelijk voor mensen als ik? Met vriendelijke groet Rekha Manniesing

Leave a comment