RenQli ONbeperkt is onze dagbestedingslocatie met eigen winkel en vergaderruimte aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht.

Hier maken en verkopen onze cliënten hun eigen producten. Van zelfgemaakte jam tot sieraden en bedrukte T-shirts. Alle producten worden met zorg gemaakt en tentoongesteld in de etalage.

Het geeft een gevoel van trots en zelfstandigheid als een klant jouw eigen winkel binnenkomt en een product of cadeautje koopt dat jij zelf gemaakt hebt. Of als jij koffie en thee voor de gasten mag verzorgen die komen vergaderen in onze werfkelder aan de gracht.

RenQli ONbeperkt vergaderen

Zoek je een unieke vergaderruimte voor een klein gezelschap in het centrum van Utrecht? Onze sfeervol ingerichte monumentale werfkelder met terras aan de Oudegracht is dan zeker iets voor jou. Onze cliënten zorgen er met liefde en zorg voor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Je mag je alvast verheugen op heerlijke koffie en thee met een huisgemaakte lekkernij en heerlijke lunchbroodjes. En natuurlijk de ONbeperkte gastvrijheid van onze cliënten.