RenQli is een professionele organisatie waarin het belang en de wens van de client centraal staan.

De medewerkers van RenQli hebben zelf verschillende culturele achtergronden. Zij hebben affiniteit met de culturele en levenschouwende aspecten van de doelgroep en zijn gemotiveerd om het beste uit iedere client te halen.

De individuele begeleiders hebben kennis van LVB-problematiek en hebben de juiste diploma’s om deze doelgroep te begeleiden.

Zafanje Hartog
Zafanje HartogGedragswetenschapper (psycholoog)
Mijn naam is Zafanja Hartog. Ik ben de gedragsdeskundige bij RenQli. Toen mij eind 2018 gevraagd werd om mee te helpen bouwen aan RenQli en ik de droom hoorde die achter RenQli schuil gaat heb ik niet lang getwijfeld.

Een plek waar verschillende waarden samenkomen met respect voor elkaars achtergrond. Zorg op maat voor mensen die niet gewend zijn om zorg te accepteren. Daar lever ik graag een bijdrage aan. Ik houd van ontwikkelen.

Mijn kennis door jarenlang werken met mensen met een beperking én van de stad Utrecht komen bovendien mooi samen.

Ik ben eindverantwoordelijk voor de zorg die onze cliënten krijgen. Ik heb coachende taken, geef trainingen en ontwikkel samen met mijn collega’s de methodiek die RenQli zo uniek maakt.

Als ik niet voor RenQli werk, dan werk ik als consulent seksuele gezondheid NVVS en begeleid ik mensen met vragen over of problemen met relaties, intimiteit en seksualiteit.

Durmus Can
Durmus CanBestuurder
Vanuit diverse rollen, functies en projectgroepen heb ik mij de afgelopen 18 jaar met veel plezier en ambitie ingezet binnen de sector zorg en welzijn in (voornamelijk) de gemeente Utrecht.

Ik heb mogen werken met en voor een zeer brede en kleurrijke doelgroep waarvoor ik doorlopend kansen en mogelijkheden zie. Binnen deze doelgroep bevonden zich altijd ook (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (lvb). Een kwetsbare en bijzondere groep mensen vol mogelijkheden die net als ieder van ons recht heeft op volwaardige deelname aan onze maatschappij in een zinvol bestaan.

Speciaal voor deze doelgroep heb ik samen met andere professionals met kennis van deze doelgroep een methodiek ontwikkeld waarin de eigen regie en zelfredzaamheid centraal staan in een cultuursensitieve context.
Vanuit deze unieke methodiek biedt RenQli dagbesteding en ambulante begeleiding aan haar doelgroep.

Martine Laene
Martine LaeneBegeleiding en staftaken
Eind 2018 werd mij via mijn netwerk verteld over RenQli, haar filosofie, ambitie en bijzondere doelgroep. Hier werd ik direct enthousiast van! Toen mij de kans geboden werd om mee te mogen bouwen aan het fundament van deze organisatie heb ik deze uiteraard met beide handen aangegrepen. Wat mij al vanaf het eerste gesprek met het bestuur aansprak is het streven naar absolute kwaliteit en maatwerk in zorg waarin de client centraal staat.

Inmiddels is RenQli een gezonde, dynamische onderneming vol groeimogelijkheden en potentie waar ik iedere dag door de combinatie van begeleiding en staftaken veel plezier aan beleef.

Wij helpen jou graag!

Meer weten over diensten van RenQli of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan voor je klaar.

030 877 62 45       info@renqli.nl
Amerikalaan 199, 3526 VD Utrecht

Aanmelden

Wij helpen jou graag!

Meer weten over diensten van RenQli of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan voor je klaar.

030 877 62 45       info@renqli.nl

Aanmelden

RENQLI STAAT VOOR KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID